3M Littmann Soft Touch stethoscoop

3M Littmann Soft Touch stethoscoop

3M Littmann Soft Touch stethoscoop

3M Littmann Soft Touch stethoscoop
3M Littmann Soft Touch stethoscoop
3M Littmann Dual Cardiology III stethoscoop

3M Littmann Dual Cardiology III stethoscoop

3M Littmann Master Cardiologie stethoscoop

3M Littmann Master Cardiologie stethoscoop

3M Littmann Soft Touch stethoscoop voornaamste eigenschappen:- Uitstekende hoge en lage frequentie beluistering
- Gepatenteerd ergonomisch membraan - Anti-koude ring - Draaibare oorbuisjes - 3M Littmann gepatenteerde oordopjes - 6 jaar garantieVoir la description complète.
Beschikbaarheid : Niet op voorraad

Beschrijving 3M Littmann Soft Touch stethoscoop(Soft-Touch Borststuk) stethoscoop. Ontworpen om de hoge eisen van professionals in de gezondheidszorg die de vraag uitstekende akoestische respons te voldoen. De Littmann Cardiologie STC stethoscoop is ontworpen met het nieuwe ovaal gevormde borststuk dat een betere toegang tot de gebieden biedt die moeilijk te ausculteren zijn met de traditionele ronde borststukken. Het nieuwe ontwerp maakt ook gebruik van gepatenteerde instelbare 3M membraan gecombineerd met vakmanschap om de ultieme prestaties te bieden in een uitstekende enkelzijdige stethoscoop. De Littmann Cardiology Soft Touch stethoscoop heeft een satijn gepolijst roestvrij stalen borststuk met het gemak van een enkelzijdige stethoscoop. Het gepatenteerde instelbare membraan wisselt gemakkelijk tussen lage en hoge frequentie geluiden zonder het borststuk te hoeven draaien. Bovendien, de stethoscoop is voorzien van een "Soft-Touch" voor een verbeterde ergonomie.


Andere functies omvatten een patiënt-vriendelijke anti-koude ring en membraan, uitstekende akoestische afsluiting en een comfortabele pasvorm met gepatenteerde 3M Littmann Snap Tight Soft Sealing oordopjes, en een comfortabele anatomisch correcte headset. De Littmann Cardiology Soft Touch stethoscoop biedt ook een twee-in-een slang die het wrijven van de buizen elimineert, en is verkrijgbaar in een selectie van klassieke buis kleuren om individuele voorkeuren te voldoen. Weet dat uw Littmann Cardiologie STC stethoscoop de merknaam Littmann draagt, de naam die wereldwijd bekend staat voor onovertroffen kwaliteit. Als leider in de auscultatie technologie, zijn de stethoscopen van het Littmann merk uw garantie voor akoestische superioriteit, innovatief ontwerp en uitzonderlijke prestaties.3M Littmann Soft Touch stethoscoop voornaamste eigenschappen:
- Uitstekende hoge en lage frequentie beluistering
- Gepatenteerde ergonomische membraan
- Dubbele frequentie membranen
- Dubbele slang helpt om ruis te elimineren
- Anti-koude ring
- Draaibare oorbuisjes
- 3M Littmann gepatenteerde oordopjes
- 6 jaar garantie

Meer informatie
Referentie 296
Gewicht 0.180000
Fabrikant Littmann
Land van fabrikatie USA
Gebruikers Cardiologen, Huisartsen, Longartsen
Verdeelstuk Dubbel
Kop Enkel
Contact Us