3M Littmann Classic II Pediatrie stethoscoop
3M Littmann Classic II Pediatrie stethoscoop

3M Littmann Classic II Pediatrie stethoscoop

promotion 15%

Alle "Classic II" kwaliteiten present. De diameters van de membranen (36 en 26 mm) zijn optimaal formaat om jonge patiënten te examineren.

Voir la description complète.
€ 96,00 incl. btw
Beschikbaarheid :

Op voorraad

Add to quote

Beschrijving 3M Littmann Classic II Pediatrie stethoscoopGeschikt voor uw jonge patiënten.


Deze twee-zijdige modellen met het traditionele bel/membraan borststuk zijn op maat en akoestisch precies voor kinderen en zuigelingen ontworpen. Het solide roestvrij stalen borststuk is voorzien van een een-inch traditionele bel (pediatrisch) of een 3/4 Bel (baby) in combinatie met het gepatenteerde zwevende membraan. Andere functies omvatten een comfortabel hoek, anatomisch correcte headset, uitstekende akoestische afsluiting en een comfortabele pasvorm met gepatenteerde 3M Littmann Snap Tight Soft Sealing oordopjes, en enkele slang in aantrekkelijke kleuren voor gebruik met kinderen en zuigelingen.


Deze 3M Littmann Classic II stethoscoop voor nieuwgeborenen draagt de merknaam Littmann, de naam die wereldwijd bekend voor onovertroffen kwaliteit. Als leider in de auscultatie technologie, zijn de stethoscopen van het Littmann merk uw garantie voor akoestische superioriteit, innovatief ontwerp en uitzonderlijke prestaties. Afgezien van de dubbele frequentie membraan, zijn alle "Classic II" kwaliteiten present. De diameters van de membranen (36 en 26 mm) zijn optimaal formaat om jonge patiënten te examineren.


Totale lengte: 71 cm.


* 3-jaar garantie

Meer informatie
Referentie 294
Gewicht 0.105000
Fabrikant Littmann
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!