3M Littmann Master Cardiologie stethoscoop
3M Littmann Master Cardiologie stethoscoop

3M Littmann Master Cardiologie stethoscoop

promotion 15%

3M Littmann Master Cardiologie stethoscoop - Uitstekende akoestiek, innovatief design en ongeëvenaarde prestaties - Ontwikkeld voor huisartsen, studenten en fysiotherapeuten.

Voir la description complète.
€ 242,00 incl. btw
Beschikbaarheid :

Op voorraad

Add to quote

Beschrijving van de 3M Littmann Master Cardiologie stethoscoop


De 3M Littmann Master Cardiologie stethoscoop biedt hoogwaardige materialen voor een optimale geluidsweergave. De unieke eendelige roestvrijstalen kop is voorzien van een dubbele frequentie membraan dat laat luisteren naar hoge en lage frequenties zonder de kop te hoeven draaien .
De 3M Littmann Master Cardiologie stethoscoop heeft een anti-koude ring en een lier voor optimaal comfort. De buis met geïntegreerde dubbele binnenkanalen voorkomt ruis. Deze stethoscoop is uitgerust met een gesloten oorstukje. Met adapter voor moeilijke locaties en pediatrische toepassingen.

Uw Dual Cardiology Stethoscoop draagt het merk Littmann, wereldwijd erkend voor zijn superieure kwaliteiten. Als marktleider op het gebied van auscultatie, staan stethoscopen van het merk Littmann garant voor een uitstekende akoestiek, een innovatief design en ongeëvenaarde prestaties.

De 3M Littman Master Cardiology stethoscoop is ontwikkeld voor huisartsen, studenten en fysiotherapeuten.Specificaties van de 3M Littman Master Cardiology StethoscoopAnti-koude ring
Totale lengte: 56 cm
Confortabele oorbeugel
Garantie: 7 jaar

Meer informatie
Referentie master littmann
Gewicht 0.500000
Fabrikant Littmann
Gebruikers Cardiologen, Huisartsen, Longartsen
Verdeelstuk Dubbel
Kop Enkel
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!