Algemene verkoopvoorwaarden

 

 

 

De www.girodmedical.nl website is een site van het bedrijf Girodmedical, Girodmedical is de enige exploitant en de beheerder.
Deze algemene verkoopvoorwaarden worden aanvaard door elke klant en voor elke de bestelling die via de website of op een andere wijze plaatsvindt.


GIROD MEDICAL SAS
7 rue du Château de Bel Air

44470 Carquefou

 

Frankrijk


Tel : 02 40 58 98 00
RCS n°: 912 979 689 00011 (Nantes)
TVA n°: FR 34 912 979 689
Verwerking van persoonsgegevens:
Deze site is geregistreerd bij de CNIL onder het nummer 1171366
U hebt recht op volledige toegang tot de gegevens die door ons zijn opgeslagen . U kunt per email een kopie van deze gegevens aanvragen op : vragen@girodmedical.com


ARTIKEL 1 - PRIJS


Girodmedical staat open voor zowel professionals als particulieren. De tarieven gelden voor alle klanten, en zijn uitgedrukt in euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.
Voor bestellingen in andere landen dan Nederland, is de koper de importeur van de betrokken goederen. Voor alle producten die buiten de Europese Unie en de overzeese gebiedsdelen verzonden worden, wordt de prijs op de factuur automatisch zonder meetelling van de belasting berekend . Het is mogelijk dat douanerechten, lokale belastingen, invoerrechten of staatsbelastingen moeten worden betaald. Girodmedical is niet verantwoordelijk voor deze rechten en kosten. Zij vallen onder uw kosten en onder uw verantwoordelijkheid, zowel de verklaringen als de betalingen aan de autoriteiten en instanties in uw land. Wij adviseren u zich te informeren over deze zaken bij uw lokale autoriteiten.
GIRODMEDICAL behoudt zich het recht voor om elke bestelling te weigeren waarvan de ontvanger zich buiten het grondgebied van Europees Nederland bevindt.

Alle orders, ongeacht hun herkomst, kunnen worden betaald in euro's.

GIRODMEDICAL behoudt zich het recht voor om de prijzen te wijzigen op elk gewenst moment zonder voorafgaande kennisgeving. Echter, in alle facturen worden de tarieven van de datum van de bestelling berekend.
De producten blijven eigendom van GIRODMEDICAL tot aan de volledige betaling van facturen.ARTIKEL 2 - BESTELLING


U kunt bestellen  :
- Op Internet: www.girodmedical.nl
- Per telefoon 0033 2 40 58 98 00
van maandag tot en met vrijdag van 9h30 tot 12h30 en van 14h tot 18h
- Per post: GIROD MEDICAL SAS - 7 rue du Château de Bel Air, 44 470 Carquefou, Frankrijk
GIRODMEDICAL behoudt zich het recht voor om elke bestelling te annuleren van een klant met wie er een geschil bestaat over de betaling van een eerdere bestelling (onder dezelfde naam of onder hetzelfde adres). In meer algemene zin behoudt GIRODMEDICAL zich het recht voor om eventuele transacties te annuleren waarvan de aard of de bron in twijfel getrokken kan worden.ARTIKEL 3 - BEVESTIGING


Wanneer u op de knop Bevestigen klikt u aan het einde van het bestelproces, aanvaardt u deze Verkoopvoorwaarden in zijn geheel en zonder uitzonderingen. De gegevens die door Girodmedical geregistreerd worden vormen het bewijs van alle transacties tussen GIRODMEDICAL en haar klanten.
De gegevens die geregistreerd worden door het betalingssysteem vormen het bewijs voor de financiële transacties.ARTIKEL 4 - BESCHIKBAARHEID


Onze productaanbiedingen en prijzen zijn geldig zolang ze zichtbaar zijn op de website, en binnen de limieten van de beschikbare voorraden. Voor producten die niet voorradig zijn in onze magazijnen, zijn onze aanbiedingen onder voorbehoud van beschikbaarheid bij onze leveranciers geldig.
In geval een product niet beschikbaar is na het plaatsen van uw bestelling zullen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte houden via e-mail .
U kunt uw bestelling annuleren of veranderen via telefoon op nummer 020 7118510
In het geval dat de bestelling of een deel van de bestelling niet beschikbaar is, zal de terugbetaling plaatsvinden per cheque of overschrijving binnen uiterlijk dertig dagen na de betaling door de klant.ARTIKEL 5 - LEVERING


De producten worden zonder afspraak geleverd per post of koerier naar het afleveradres dat u heeft opgegeven tijdens het bestelproces.
GIRODMEDICAL behoudt zich evenwel het recht voor om leveringen op te splitsen. De verzendkosten zullen slechts eenmaal per bestelling worden berekend, ongeacht het aantal overbrengingen.
GIRODMEDICAL is niet verantwoordelijk worden voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering.
De producten worden vervoerd op risico van de klant. Het is belangrijk dat u de staat van uw bestelling na levering controleerd en de eventuele opmerkingen of reserveringen op de leverbon van de vervoerder vermeldt.LET OP:


Wij willen benadrukken dat het zeer belangrijk is om de inhoud van de verpakking te controleren na ontvangst van de goederen. Heel vaak geeft de vervoerder je het gevoel dat hij haast heeft, maar hij is verplicht te wachten tot u de toestand van de geleverde apparatuur hebt gecontroleerd. Om uw rechten te behouden, moet het op de leverbon bij levering duidelijk worden gemaakt als de apparatuur is beschadigd of de verpakking ernstig genoeg beschadigd is om de vrees voor een beschadiging tijdens het vervoer te vermoeden. Vermeldingen van deze aard: "onder voorbehoud van onderwerping aan controle" hebben geen juridische waarde.
Als er geen vermelding van eventuele beschadiging is afgegeven bij de ontvangst, dan wordt de vervoerder automatisch ontzien van aansprakelijkheid. Eventuele later ontdekte schade valt onder de garantie van de fabrikant (retourneerkosten zijn voor uw rekening, draag elementen - met inbegrip van de cover - worden daarvan uitgesloten).

ZEER BELANGRIJK - TE ONDERNEMEN STAPPEN:


Bij de levering door de vervoerder en vóór de ondertekening van de checklist, controleert u het aantal colli en de goede staat van de goederen, schrijf systematisch enig voorbehoud betreffende de conditie van de goederen op de leverbon, in geval van niet-nakoming moet u schriftelijk binnen 24 uur melding maken bij onze diensten of in een periode van 3 dagen per aangetekende brief met ontvangstbewijs. Als aan deze procedure niet is voldaan zal enig geschil worden gedragen door de koper.

Girodmedical kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de gevolgen van vertraagde levering.


Elke bestelling op de website die geleverd wordt buiten Frankrijk kan worden onderworpen aan belastingen en douanerechten die worden opgelegd wanneer het pakket zijn bestemming bereikt. Deze rechten en eventuele belastingen met betrekking tot de levering van een item zijn op uw rekening en vallen onder uw verantwoordelijkheid. Wij zijn niet verplicht om te controleren op, en u op de hoogte te houden van heffingen en belastingen. Om zeker te weten welke heffingen en belasingen voor u gelden raden wij u aan contact op te nemen met de bevoegde autoriteiten in uw land.ARTIKEL 6 - BETALING


Betaling voor uw aankopen:

- Per creditcard beveiligd door WorldPay RBS;

- Via iDeal

- Door overschrijving;

- Via PayPal

- In 3 keer zonder extra kosten;

ARTIKEL 7: BEVEILIGING


Uw transacties zijn en verzekerd en beveiigd door RBS Worldpay. Om veiligheidsredenen is Girodmedical bij online betalingen niet op de hoogte van uw credit card nummer.ARTIKEL 8 - NIET GOED GELD TERUG GARANTIE


U heeft een periode van 7 werkdagen na ontvangst van uw bestelling om een product dat niet bij u past terug te zenden. Voor de Massagetafel Eco 2008 en de Massagetafel Eco 2008 met rugleuningen geldt een proefperiode van 30 dagen Het product moet perfect functionerend worden geretourneerd, in originele verpakking, beide in perfecte staat.
Uw bestelling wordt volledig terugbetaald binnen 30 dagen.
In het geval van terugzending van geleverde goederen, zullen de werkelijke vervoerskosten u in rekening worden gebracht en niet worden terugbetaald.
Het retourneerrecht kan niet worden uitgeoefend voor audioproducten, videoproducten of computersoftware waarvan de zegel door de klant verbroken is.
Geretourneerde items die onvolledig zijn, beschadigd zijn of bevuild zijn door de klant worden niet teruggenomen.
Retouren dienen te worden gezonden aan


GIROD MEDICAL SAS

7 rue du Château de Bel Air

44 470 Carquefou

Frankrijk

 

(contacteert u alstublieft de Klantendienst op het nummer 020 7118510)


ARTIKEL 9 - PRODUCTINFORMATIE


Girodmedical besteedt veel zorg aan het online plaatsen van informatie over de belangrijskte kenmerken van onze producten, met name de technische beschrijvingen afkomstig van onze partners en leveranciers en foto's ter illustratie van de producten, en dit, binnen de grenzen van de technologie en ter naleving van de hoogste op de markt te vinden normen. De foto's van de weergegeven producten zijn niet contractueel.ARTIKEL 10 - GESCHILLEN


Elk geschil waartoe een order zou kunnen leiden, bijvoorbeeld ten aanzien van de uitvoering, interpretatie, de geldigheid of annulering ervan zal worden beheerst door het materiële Nederlandse recht (voor zowel de formele regels als de inhoudelijke regels) met uitzondering van de bepalingen van het Verdrag van Wenen van 11 april 1980 betreffende de Internationale Verkoop van Goederen.
Alle geschillen met betrekking tot de verkoop (geschillen met betrekking tot opleiding, orderverwerking, levering, betaling, enz..) Zullen worden onderworpen aan de jurisdictie van de bevoegde rechtbank van de zetel van de vennootschap GIRODMEDICAL. Deze clausule geldt niettegenstaand elke afwijkende clausule, zelfs als zo bedoeld of als er meerdere partijen zijn en bij elke modus of wijze van betaling dan ook.ARTIKEL 11 - GARANTIE


De garantie wordt weergegeven op elke productpagina. De factuur die wordt afgegeven door Girodmedical geldt als garantiebewijs. Gebreken of schade veroorzaakt door abnormaal gebruik (bijv. onjuiste reiniging van de bekleding), oneigenlijk uitpakken (sneden), incidentele schade of schade door slijtage (zoals in het tapijt), zijn uitgesloten van dekking. Voor vragen met betrekking tot garantie op producten, kunt u zich richten aan de Girodmedical klantendienst.


Wanneer een klant producten bestelt met speciale karakteristieken (bijv. qua dichtheid, schuimdikte, afmetingen), zal Girodmedical orderannulering niet aanvaarden, deze producten zullen niet gerestitueerd worden.


Deze algemene verkoopvoorwaarden samen met eventuele specifieke omstandigheden vormen de enige clausules in de koopovereenkomst. De omstandigheden prevaleren daarom boven eventuele aankoopvoorwaarden, tenzij uitdrukkelijk en expres wordt afgeweken door GIRODMEDICAL. Het plaatsen van een bestelling impliceert onvoorwaardelijk en zonder voorbehoud de acceptatie van de algemene verkoopvoorwaarden.ARTIKEL 12 - BETALEN PER TELEFOON


U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 020 7118510 U heeft dan uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC nodig, houdt dus uw creditcard bij de hand.

Deze informatie zal rechtstreeks worden ingevoerd in onze betalingsterminal en zal niet worden opgeslagen.

We zullen u meteen de geldigheid van de transactie bevestigen.


ARTIKEL 13 - GEGARANDEERD LAGE PRIJS: TERUGBETALING VAN HET VERSCHIL


Lage Prijs Garantie: we zullen u het verschil terugbetalen als u ergens anders het product voor een lagere prijs vindt.
Voorwaarden:
Met de prijs van het product, bedoeld men de verkoopprijs inclusief porto getoond op de productpagina van de concurrerende site met uitsluiting van elke speciale aanbieding (coupon-code, geschenk of anderszins). Deze prijs zal worden vergeleken met de uiteindelijke prijs betaald bij Girodmedical met verzendkosten inbegrepen!

De terugbetaling van het verschil in prijs vindt alleen plaats wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

- Het product moet identiek zijn: nieuw en hetzelfde model van hetzelfde merk (met dezelfde fabrikantreferentie)
- Geleverd worden met soortgelijke Algemene Voorwaarden: garantieperiode etc...
- De periode van beschikbaarheid moet duidelijk worden aangegeven bij de beschrijving van het product dat wordt aangeboden door de site van de concurrent en mag niet meer dan 10 dagen afwijken van de levertijd van Girodmedical
- De definitieve prijs op de concurrerende website, moet, om geldig te zijn, de verzendkosten omvatten, moet lager zijn dan de prijs die Girodmedical weergeeft, en moet de prijs zijn die wordt weergegeven op een Nederlandse website.

Het aanbod is beperkt tot terugbetaling van het verschil van een enkel product (met dezelfde referentie) per huishouden.

Uitsluitingen:
Het aanbod geldt niet voor:
- Dumpproducten, tweedehands producten of producten in de uitverkoop
- Producten die worden verkocht via veilingsites of advertenties of prijzen die worden weergegeven door niet-verkopers.
- Leveringen buiten het Nederlandse vasteland

Wijze van uitoefening van de garantie:
Als u op een website van een Nederlandse verkoper een goedkoper product dat aan alle bovengenoemde voorwaarden voldoet heeft gevonden, moet u uw verzoek binnen 24 uur na uw aankoop verzenden volgens de volgende procedure: stuur een e-mail naar vragen@girodmedical.com en geef uw ordernummer weer met de URL die overeenkomt met de gedetailleerde productbeschrijving op de concurrerende website.

Terugbetalingsstermijn:
Als aan alle bovengenoemde voorwaarden is voldaan, en na de afloop van uw wachttijd, zal Girodmedical het prijsverschil binnen 15 tot 30 dagen terugbetalen:
- Als u heeft betaald door middel van een overschrijving: vergoeding door middel van overschrijving (de termijn begint bij de ontvangst van uw bankdetails)
- Als u heeft betaald met een cheque van uw bestelling: vergoeding per cheque
- Als u heeft betaald met een creditcard, vindt vergoeding plaats door teruggave van een krediet op uw creditcard (beveiligde transactie).ARTIKEL 14 - ECO-TAX


De producten die worden verkocht door GirodMedical zijn industriële en professionele (gebruikt om een beroep uit te oefenen) AEEA. Geen enkel industrieel orgaan is op dit moment goedgekeurd door de accreditatie commissie waardoor wij niet nauwkeurig kunnen aangeven welk bedrag aan eco-tax gerekend wordt.