HEINE HRP Binoculaire loepen set
HEINE HRP Binoculaire loepen set

HEINE HRP Binoculaire loepen set

HEINE HRP Binoculaire loepen set - Optica, S-Frame met i-View loep-drager voor S-Frame, afneembare beschermende lenzen, 2 steriliseerbare draaibare hendels, snoer, schoonmaakvloeistof, draagtasVoir la description complète.
Speciale prijs € 1.400,60 incl. btw Normale prijs € 1.458,96 incl. btw

Save € 58,36 ( 4 % )

Beschikbaarheid :

onder20 dagen

Beschrijving HEINE HRP Binoculaire loepen setOptica, S-Frame met i-View loep-drager voor S-Frame, afneembare beschermende lenzen, 2 steriliseerbare draaibare hendels, snoer, schoonmaakvloeistof, draagtas. HRP Binoculaire loepen met 3,5 x vergroting of hoger worden aanbevolen voor fijne chirurgische procedures waar een hoge vergroting noodzakelijk is, bijvoorbeeld in endodontale, vasculaire, neuro, en ingewikkelde orthopedische chirurgie en voor ervaren gebruikers.


HRP loepen zijn ontworpen om het grootste zichtveld en de best mogelijke scherptediepte voor elke vergroting te bieden. Let op dat het zichtveld en de diepte van het veld zal verkleinen als de vergroting toeneemt waardoor het werken met loepen met een hogere vergroting moeilijker went. Prismatische Optics. Alleen top-kwaliteit, precisie glazen prisma's worden gebruikt om de hoogste resolutie en helderste, scherpste beelden over de hele veld gezie te bieden. De helderste beelden perfect in kleur. Onze exclusieve coating-technologie vermindert reflectie tot 0,3% waardoor een optimale lichttransmissie, en een perfecte kleurweergave voor briljante, 3-dimensionale beelden mogelijk is.


Compact ontwerp. Hoewel de hogere vergroting een meer complex ontwerp vereist, is het gewicht van de HRP loupes geminimaliseerd. De 3,5 x en 4 x optiek weegt slechts 78 g, de 6x versie weegt slechts 89 g.Stof-en waterbestendig. Alle HRP loepen zijn stof-en waterbestendig tot IP65 / IEC 60529 (2000) om te zorgen voor het gemak van schoonmaken, en jaren van probleemloos gebruik. Flexibiliteit voor nauwkeurige afstelling. HRP loepen hebben onafhankelijk instelbare optiek voor het selecteren van de juiste inter-pupilafstand (PD). HRP loepen kunnen nauwkeurig worden ingesteld voor elke gebruiker voor optimale optische prestaties door middel van een scala van verschillende posties aan zowel het frame als de hoofdband. Gezichtsveld bij sterke vergroting. Het geavanceerde optische ontwerp zorgt voor een breed zichtveld en een prachtige diepte van het veld, zelfs bij sterke vergroting, het vermijdt vermoeidheid van de ogen gedurende langere perioden van gebruik.


3,5 x vergroting: 3,5 x vergroting maakt de HRP 3,5 x loepen ideaal voor ingewikkelde chirurgische procedures, maar geeft nog steeds een uitstekende zichtveld en goede scherptediepte. De 420 mm werkafstand is het meest geschikt voor toepassingen waarbij de gebruiker staat. 4,0 x vergroting: 4,0 x loepen bieden vergroting voor de meest geavanceerde micro-chirurgische en tandheelkundige toepassingen toch bieden een grote 50 mm zichtveld. De 340 mm werkafstand is ideaal voor toepassingen waar de gebruiker zich in een zittende positie bevindt. 6,0 x vergroting: Hier ligt de focus op maximale vergroting, met een 40 mm zichtveld. De 340 mm werkafstand is ideaal voor toepassingen waar de gebruiker zich in een stabiele zithouding bevindt.De HEINE S-Frame is een werkelijk uitzonderlijk bril frame: Vrijwel alle parameters kunnen worden aangepast waardoor het de perfecte pasvorm voor elke hoofd-of gezichtsvorm biedt. Het is ultra licht, aangenaam om te dragen en kan gecombineerd worden met alle nieuwe HR, HRP en HR-C. Maximaal comfort dankzij een modern, ergonomisch design. Aantrekkelijke bril die past op elke vorm van het hoofd of gezicht perfect voor maximaal draagcomfort. Geen drukpunten, knijpen of uitglijden van het frame aan te passen.


Vervormbaar in alle richtingen, de verstelbare tempels gemaakt van KYNETIUM komen met een anti-slip oppervlak. Flexibel verstelbare neuskussentjes met siliconen laag voor maximaal comfort en nog betere stabiliteit. De neus pad is gemaakt van huidvriendelijke siliconen en past op alle neus en gezichtsvormen. Het voorkomt ook dat de bril wegglijdt. Een laag gewicht (24 g). Dankzij het gebruik van high-tech materialen.


State-of-the-art technologieën en innovatieve materialen. Het carbon frame, S-Frame tempels gemaakt van een aluminiumlegering (KYNETIUM) en magnesium resulteren in een licht gewicht, terwijl siliconen zorgen voor voortreffelijke elasticiteit en titanium een grotere veerkracht geeft . Duurzaam polycarbonaat veiligheidsglas. De beschermende lenzen bieden superieure bescherming tegen opspattend water, zelfs in combinatie met een hoofdband. De verwisselbare lenzen zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten. Ze zijn krasbestendig en bieden een uitstekende visuele scherpte. Kleine beschermende lenzen zijn ook beschikbaar. Maakt het gebruik van lenzen mogelijk. Optionele correctie frames zijn ook beschikbaar voor lenzen. Eenvoudige "ClipOn" vastzetting. Flip-up controle voor optiek. De optiek kan gemakkelijk worden opgeklapt en neergeklapt in de visuele as. De binoculaire loep vastezttingis compatibel met alle HR 2,5 x / HRP en HR-C Binoculaire loepen. Uitgebreide accessoires. Lenzen, reinigingsvloeistof, neus pads, onderdelen kit.

Meer informatie
Referentie C-000.32.43
Gewicht 1.000000
Fabrikant Heine
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!