Omron HJ-720 iT Walking Style Pro

Omron HJ-720 iT Walking Style Pro

Omron HJ-720 iT Walking Style Pro

Omron HJ-720 iT Walking Style Pro
Omron HJ-720 iT Walking Style Pro
Stappenteller Omron  HJ-113E - Walking Style II

Stappenteller Omron HJ-113E - Walking Style II

De nieuwe Walking Style Pro stappenteller is de volgende generatie van stappentellers op basis van de nu gevestigde sensor-technologie. Dit apparaat is ontworpen om u te helpen informatie te krijgen en analyseren van uw persoonlijke lichamelijke activiteit.

Voir la description complète.
€ 74,34
Beschikbaarheid : Niet op voorraad

Beschrijving Omron HJ-720 iT Walking Style ProDe nieuwe Walking Style Pro stappenteller is de volgende generatie van stappentellers op basis van de nu gevestigde sensor-technologie. Dit apparaat is ontworpen om u te helpen informatie te krijgen en analyseren van uw persoonlijke lichamelijke activiteit.


Met geavanceerde technologie gecombineerd met OMRON-kwaliteit kunt u uw totale aantal stappen en de afstand evenals de calorieën en vetverbranding bijhouden.
De aerobic-modus herkent zelfs en analyseert elke verhoogde lichamelijke activiteit met een record van elke minuut van uw aerobics gegevens. Met de nieuw ontwikkelde OMRON Health Management software en het downloaden via USB-interface, biedt dit apparaat nieuwe mogelijkheden voor het classificeren en analyseren van deze gegevens op uw pc.


Geleverd met CD-Rom, USB-kabel en batterijOmron HJ-720 iT Walking Style Pro Details


- 41 geheugens / dag worden opgeslagen voor 7 dagen
- Afmetingen: L 47 xl 73 x H 16 mm
- Gewicht: 37g
- Levensduur batterij: ca. 6 maanden (bij 10 000 stappen / dag)

Meer informatie
Referentie DOHJ720IT
Gewicht 0.500000
Fabrikant Omron
Contact Us