Medisana elektrische luizen en neten kam

Medisana elektrische luizen en neten kam

Medisana elektrische luizen en neten kam

Medisana elektrische luizen en neten kam
Medisana elektrische luizen en neten kam Medisana elektrische luizen en neten kam Medisana elektrische luizen en neten kam Medisana elektrische luizen en neten kam

Medisana elektrische luizen en neten kam - Doodt met 100% effectiviteit de meest resistente luizen - Zonder neveneffecten - De luizen worden geëlektrocuteerd en blijven op de kam achter - Onmerkbare electrische spanning - De stroom stopt even als er luizen of neten zijn gedood

 

Voir la description complète.
€ 49,09
Beschikbaarheid : Niet op voorraad

Specificaties van de Medisana elektrische luizen en neten kam:

 

EFFECTIEF:

- Waar veel chemische shampoos en lotions falen of alleen de neten doden, doodt de Medisana elektrische luizen en neten kam met 100% effectiviteit zelfs de meest resistente luizen.

RADICAAL:

- Bij het gebruik van de Medisana kam worden de luizen geëlektrocuteerd en blijven op de kam achter (terwijl bij het gebruik van een conventionele kam de luizen vaak levend en wel weten te ontsnappen!).

LUIZEN VANGEN:

- Eenvoudig te leren: Het geluid stopt even als er luizen of neten zijn gedood. Verwijder voorzichtig de luizen van de kam met het borsteltje aan het uiteinde van de kam en zet de behandeling voort.

NIET TOXISCH:

- Er zijn geen bijwerkingen voor de huid met de elektrische luizen en neten kam, in tegenstelling tot veel van de chemische behandelingsproducten (lotion, anti-luizen shampoo)

COMFORTABEL VOOR KINDEREN

- De spanning is zo laag dat het niet merkbaar is.
- Vermijd evenwel direct contact met oren, ogen en mond.
- Let op, kinderen vinden de kam vaak amuserend, daarom is het noodzakelijk om de kam buiten bereik te houden, het is geen speelgoed.

COMPATIBILITEIT:

- Indien nodig, kan het gebruik van deze kam worden aangevuld door die van chemische producten (bijv. shampoo die al is voorgeschreven).
- Voor onze dierenvrienden! Niet te vergeten. De Medisana kam is ook geschikt voor gebruik bij huisdieren (zoals een vlooienbehandeling voor honden en katten).


Inhoud van de verpakking van de Medisana elektrische luizen en neten kam :


- 1 elektrische luizen en neten kam

Meer informatie
Referentie ARRET-HMPEIG01
Gewicht 0.300000
Fabrikant Medisana
Contact Us